We are Lexure

 

Vlad UliciMaster’s degree in Criminal sciences and forensics

VLAD ULICI

https://lexurehub.com/wp-content/uploads/ulici.jpg
vlad.ulici@lexurehub.com
+40 741 132 923

Vlad este avocat în Baroul Cluj din anul 2023. A absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, cu lucrarea de licență intitulată „Abuzul în serviciu comis de către funcționarul privat”. Pe parcursul anilor de studiu a participat la numeroase concursuri locale și naționale în ramura dreptului penal, unde a avut rezultate deosebite. Acesta a ales să-și continue studiile la Universitatea Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, urmând cursurile de masterat ale facultății, la specializarea „Științe penale și criminalistică”. Actualmente este absolvent al acestei specializări, cu lucrarea de disertație intitulată „Infracțiunea de folosire de acte nereale la autoritatea vamală”.

Entuziasmul cu privire la activitatea teoretică și de cercetare în ramura dreptului penal și a dreptului procesual penal l-a făcut să aleagă profesia de avocat. Prin prisma acesteia are un număr semnificativ de oportunități de se dezvolta profesional și de a găsi echilibrul între pasiunea teoretică și cea practică, având mereu ca prioritatea protejarea intereselor legitime ale clienților pe care îi reprezintă.

În 2024 a publicat articolul „Limitele și implicațiile practice ale dreptului martorului la tăcere și neautoincriminare” în Revista Penalmente Relevant nr. 2/2023.

Specializări: criminalitate informatică; white-collar crime;