We are Lexure

 

Alexandra Costache-SanduAvocat specializat în white-collar crime, corporate criminal affairs, transnational criminal affairs și compliance

ALEXANDRA COSTACHE-SANDU

AVOCAT BAROUL BUCUREȘTI

https://lexurehub.com/wp-content/uploads/2023/12/Alexandra-bw.jpg
alexandra.costache@lexurehub.com
+40 761 181 918

Alexandra este absolventă a Universității București – Facultatea de Drept, a Masterului de Științe Penale și membră a Baroului București din anul 2020. Aceasta se remarcă prin pasiunea ei pentru dreptul penal al afacerilor, în activitatea sa profesională acordând asistență juridică în numeroase dosare complexe, în special cu privire la infracțiuni de evaziune fiscală, delapidare, grup infracțional organizat, infracțiuni de fals. De asemenea, Alexandra s-a implicat cu succes în proceduri judiciare transfrontaliere din domeniul mandatului european de arestare.

Activitatea desfășurată de aceasta se caracterizează prin construirea unor apărări solide, atât în fața organelor de urmărire penală, cât și în fața instanțelor judecătorești.

Alexandra se bucură de o bună cunoaștere a tacticilor de urmărire penală, identificând strategiile optime de apărare prin anticiparea acțiunilor părților adverse și a organului judiciar încă de la debutul unei acuzații penale. Experiența ei de până acum denotă profesionalism, loialitate și devotament în mandatele încredințate, abilități ce rezultă din gestionarea cu succes a dosarelor penale de o complexitate ridicată.

Specializări: White-collar crimes; Corporate criminal affairs; Transnational criminal affairs; Compliance.