We are Lexure

 

Claudiu BulardaAvocat specializat în white-collar crime și drept procesual penal

CLAUDIU BULARDA

AVOCAT BAROUL BUCUREȘTI

https://lexurehub.com/wp-content/uploads/Bularda.jpg
claudiu.bularda@lexurehub.com
+40 762 947 004

Claudiu Bularda este avocat specializat în drept penal în cadrul Sandru Avocati fiind membru în cadrul Baroului București. Acesta a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universității Babeș-Bolyai din Cluj-Napoca, concentrându-și cercetarea științifică pe înțelegerea jurisdicțiilor internaționale și pe aspecte de cooperare judiciară în dreptul penal, elaborând lucrarea de licență cu titlul „Tax Havens”.

Pasiunea pentru dreptul penal transnațional l-a determinat să își continue activitatea academică obținând mai multe certificări recunoscute la nivel european. De asemenea, acesta urmează studiile de master în „Științe penale” în cadrul Facultății de Drept (Universitatea București), și „Științe penale și criminalistică”  la Facultatea de Drept și Științe Sociale (UAB).

A publicat mai multe articole de specialitate pe teme de interes, precum „Potențiale încălcări ale drepturilor fundamentale. Motiv de suspendare a extrădării”, abordând o temă complexă în contextul cooperării judiciare internaționale în Revista Dreptul nr. 9/2023.

Claudiu este membru în European Criminal Bar Association și membru-avocat în comisia de specialitate în cadrul STEPPO – Jean Monnet – European Union Centre of Excelence. În plus, acesta este singurul avocat român care a participat în 2023 la Annual advance seminar on International Extradition and the EAW.

Specializări: white-collar crime; drept procesual penal.